Избрани Новини

Свръхемоционалният племенник на Паскалев изскочи на стадиона в Сапарева баня, глобен със 100 лева

Емоционален фен на Пирин (Бл) отнесе глоба от 100 лв., заради несдържаната си радост от вкарания в последните минути гол на мача с Германея, игран в неделя в Сапарева баня.

Николай Ризов, студент по психология в ЮЗУ, излезе на терена по време на мача и започна да тича с викове на уста, което предизвика смях на трибуните, но и незабавната реакция на охраняващите футболната среща полицаи. В гонитбата един от униформените дори се преби, а Ризов бе арестуван.

След прекараните 24 часа в дупнишкия арест на 22-годишния фен бе наложена санкция по Указа за борба с дребното хулиганство, съобщава Dennews.bg. Пред съда Ризов обясни, че именно заради радостта от вкарания в последните мигове на мача гол от футболистите на Пирин, той изскочил на терена. Не се предал веднага на полицаите, защото се уплашил, че ще бъде арестуван и затова след кръгчето по терена, избягвайки гонещите го униформени, се върнал там, откъдето излязъл – трибуната с агитката на „Пирин.

Санкцията бе наложена на Николай Ризов за това, че той не е изпълнил даденото му разпореждане веднага да напусне терена. Наложената глоба е в минимален размер за извършеното нарушение, а студентът фен трябва да я заплати в срок от 3 дни.

Решението не подлежи на обжалване.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов