Избрани Новини

Първо място за отбора по футбол на 4-то ОУ "Кирил Христов"

14 отбора се състезаваха за почетното първо място в турнира "Купата на Coca-Cola: Играй с нас!"

Tази събота и неделя в Стара Загора се проведе оспорвана и атрактивна битка, в която бяха излъчени финалистите, които ще се борят за първото място в турнира.
В Стара Загора почетното първо място зае отборът на 4-то ОУ "Кирил Христов". Всичките 14 тима се представиха достойно в първото за града издание на "Купата на Coca-Cola", съобщават организаторите. На второ място се класира СОУ "Пейо Крачолов Яворов", гр. Чирпан.

Стадион "Берое" посрещна и десетки развълнувани родители и приятели на участниците в турнира, които също имаха възможност да се забавляват и да печелят награди.
Oфициалният старт на надпреварата беше даден от Асен Асенов - главен експерт в отдел "Образование, младежки дейности и спорт" в община Стара Загора и Георги Димитров- директор на "Звено спорт за всички и спортни дейности" в община Стара Загора.

Спортната надпревара продължава с пълна сила  събота и неделя - 22 и 23 март, когато в София ще премерят сили повече от 100 отбора.

Междуучилищният футболен турнир, в който могат да участват ученици на възраст между 12 и 14 години, се организира от системата на Coca-Cola в България в партньорство с Министерство на образованието и науката, Столична община в подкрепа на инициативата "София - кандидат за европейска столица на културата" и общините Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Стара Загора, Русе и Благоевград.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов