Избрани Новини

Отличниците в секса: Нерезът има 30 минутен оргазъм, алигаторът е винаги в ерекция!

Вижте кой е измислил вибраторът и още любопитни факти

Познаваме ли сексуалните възможности на хората и животните? Кой прави секс в продължение на 24 часа и кой има половин час оргазъм? Отговорите със сигурност ще ви изненадат.
1. Алигаторите имат ерекция почти постоянно.
2. Смята се, че Клеопатра е измислила вибраторът. Тя взимала насекоми и ги поставяла в куха сфера. Насекомите започвали да жужат бясно вътре и така предизвиквали вибрациите на сферата.
3. Делфините в река Амазонка са единственият животински вид, който прави носов секс.
4. Клиторът се простира на 9 см под кожата.
5. "Авокадо” е ацтекска дума за "тестис”. В културата на ацтеките, авокадото е било считано за стимулиращо сексуалността и било забранено за девиците.
6. Средностатистическата ерекция отделя толкова кръв, колкото е необходима, за да живеят три джербила (гризачи от семейство Мишкови).
7. Четирима папи са умрели по време на секс.
8. Опосумите имат пениси с две главички.
9. Женското кенгуру има три вагини.
10. Около 100 милиона двойки по света правят секс всеки ден. Това означава, че около 65 000 двойки правят секс точно в момента.
11. Мъжете онанират със скорост 43 км/ч.
12. Клиторите на женските хиени достигат до 17см дълбочина в тялото и служат както като родилен канал, така и като псевдо пенис.
13. Тайландците държат рекорд по брой жени, които са отрязали пенисите на съпрузите си.
14. Отново в Тайланд има най-много операции за смяна на пола, предимно на чужденци. Иранците пък са нацията, в която най-много хора са променили пола си.
15. Оргазмът на прасетата трае цели 30 минути.
16. Размерът на женските гърди се увеличава с 25%, когато е възбудена.
17. Ако родителите ви са изчакали още 5 секунди или са започнали 5 секунди по-късно, вие нямаше да съществувате.
18. Френските булдози не могат да се размножават естествено, защото са прекалено тежки. Всяко кученце от тази порода е създадено чрез изкуствено осеменяване.
19. Клиторът е сходен в анатомията и развитието си в мъжкия пенис. Единствената разлика е уретрата.
20. Във Флорида е нелегално да се прави секс в друга поза, освен мисионерската. Позволено е също така да се целуват гърдите на жената в тази позиция. Но само толкова, стига повече.
21. Един вид австралийски гризач - antechinus - прави секс в продължение на 24 часа, след което повечето мъжки умират от изтощение. Клиторът при женските достига до 9см под кожата.
22. Тайната на грима е, че пресъздава точното изражение на женското лице по средата на оргазъм. Червените или тъмно розови червила наподобяват начина, по който устните се пълнят с кръв. Ружът - зачервената кожа. Очната линия и тъмните сенки правят, така че очите да изглеждат наполовина затворени и от там идва терминът "bedroom eyes”/ "сънени очи”.
23. Тапирите имат лакти в пенисите си.
24. От еволюционна гледна точка, жените са по-шумни в леглото, за да привличат други мъжки. Мъжете пък от друга страна се възбуждат повече, когато мислят, че жената е правила секс скоро.
25. Според проучване на Intel, 46% от американските жени биха отказали секса за две седмици, пред опцията да не ползват Интернет за същото количество време.
26. Когато банановите охлюви правят секс, понякога се заклещват. Тогава мъжкият и женската се редуват да гризат пениса докато се освободят.
27. Когато скакалецът онанира, той губи ⅓ от телесната си маса.
28. Пингвините имат оргазъм само веднъж годишно.
29. Американката Лиза Спаркс държи рекорд за това, че е спала с цели 919 мъже за 24 часа. Това са грубо по 38 мъже на час.
30. Мъжката богомолка има втори мозък в долната част на тялото си и продължава да прави секс докато женската го изяжда.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)