Избрани Новини

52-годишен увисна на бесилото в автосервиз в „Грамада”

52-годишен мъж бе открит обесен тази вечер в автосервиз в Благоевград

Сигналът за инцидента е подаден към 20:30 часа тази вечер от квартал “Грамада”. Син открил баща си увиснал на въже в автосервиз, намиращ се на главен път Е-79. Синът свалил баща си от въжето, но не бил сигурен дали е още жив, съобщава БГНЕС. Лекарски екип от ЦСМП-Благоевград за съжаление само констатирал смъртта на Ц.Д. На мястото на инцидента пристигна полиция, събира се следствена група за извършване на оглед. 52-годишният мъж вероятно е пазач в сервиза.

Още две произшествия имаше днес в Благоевградско. 22-годишен мотоциклетист от Благоевград е настанен в отделението по хирургия на МБАЛ, след инцидент с мотор в село край град Кресна. В 18:25 часа Л. Иванов управлявал мотоциклет в село Горна Брезница. За нещастие при каране извън пътя в района на стадиона мотоциклетът се оплел в оградна мрежа. 22-годишният младеж изхвърчал от мотора и паднал от 5-метрова височина в коритото на реката. Приет е в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград с луксация на раменна става и гръдна травма. Имало е съмнения за кръвоизлив в корема, който на изследването със скенер не се е потвърдило. Младежът е настанен в хирургията.

След падане от дърво с праскови 50-годишна жена от Благоевград бе транспортирана в 20:30 часа за неврохирургията на “Пирогов”. Инцидентът стана към 18 часа днес в село Стоб, община Кочериново. Юлия К. паднала от 2 метра височина при резитба на дървото. Тя е с фрактура на прешлен, транспортирана е за УМБАЛСМ “Пирогов”.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)