Избрани Новини

Лъжат ли и жените за бройката на господата, с които са правили секс?

Тайните в леглото...

Да си девствен вече не е „модерно“. Ала що се касае до дамите – многото партньори също не се приемат добре и водят до употребата на различни негативни епитети, насочени към представителките на нежния пол. По тази причина и до ден-днешен жените често лъжат за бройката на господата, с които са правили секс.

Според ново проучване една четвърт от дамите не казват истинската бройка на своите сексуални партньори. 20 % от тези жени го правят, за да не изглеждат силно сексуални, докато 5 % изкуствено повдигат числото.

При мъжете процентите са следните: 22% лъжат за своята бройка, като 12 % я покачват, а 10 % я намаляват.

Изследването показва, че студентите в Оксфорд Брукис са най-активни сексуално, като средно един от тях е имал сексуален контакт с 14 партньори. Следват ги младежите от Плеймаут, които са правили любов с около 11 души, а учащите се в Ливърпул – с 10.

Мъжете издават, че са правили секс средно с по 10 жени, докато при дамите бройката варира най-често между 7 и 8. Това обаче може да не са реалните цифри, тъй като някои младежи признават, че може и да са надвишили истинския брой партньорки, а жените пък да са ги намалили.

Сексът не е табу сред младежите и за него се пише и говори много. Въпреки това обаче болестите предавани по полов път все още върлуват сред младите хора. Сред студентите около 10-12 % са се сблъсквали с подобни заболявания. Най-често срещаната полово предавана болест е хламидията (81%), а около 14 % от студентите са развивали херпес на половите органи.

Що се отнася до сексуалността – 11 % от младите хора във Великобритания са гейове и лесбийки. 17 % пък са заснели на клипче изпълнението си в леглото, пише MailOnline.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)