Избрани Новини

Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова представиха кандидата за кмет на Овчарци

В началото на събитието всички присъстващи на мероприятието запазиха едноминутно мълчание в памет на досегашния кмет на селото

Заместник-председателите на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова, както и заместник-председателят на парламентарната група на партията Красимир Велчев официално представиха кандидата за кмет на село Овчарци – Йордан Камджилов. На събитието присъстваха още областният координатор на ГЕРБ- Кюстендил Кирил Калфин и общинският ръководител на ГЕРБ-Сапарева баня Калин Гелев.

Цветан Цветанов призова всички присъстващи да упражнят конституционното си право да гласуват и „да изберат кмета, който ще реши проблемите на селото“, съобщиха от пресцентъра на партията. Заместник-председателят на ГЕРБ призова жителите на селото да гласуват по съвест, за да имат кмет, който ще застане зад тях и ще реши проблемите им. „С избирането на Йордан Камджилов, това няма да бъде привилегия, това ще бъде отговорност, която трае 24 часа в денонощието”, допълни Цветанов. В словото си той даде за пример кмета на София Йорданка Фандъкова, която се е утвърдила като един от най-успешните градоначалници. „Когато един човек е успял и се е доказал професионално, няма как да не бъде успешен кмет на местно ниво“, заяви Цветанов. Според него, Йордан Камджилов има необходимите качества – в професионален опит комуникира с хората и решава техните проблеми.

Г-жа Фандъкова посочи, че кметската работа не е работа в кабинета, а на улицата, защото вместо много приказки е необходимо да бъдат защитавани и разработвани редица проекти в услуга на обществото. Йорданка Фандъкова даде за пример столицата, където в момента се реализират редица европейски проекти. „Не всичко е пари, важна е отдадеността в работата. Йордан Камджилов е човек, който знае как да се справи с проблемите и да реализира идеите си”, каза още Фандъкова.

Според областният координатор на ГЕРБ –Кюстендил Кирил Калфин Йордан Камджилов е човек, който ще промени Овчарци и ще запази прекрасната природа. „Той заслужава уважение, той има достатъчно организационен опит, създал е добра комуникация с хората в професионалния си опит до момента”, посочи Калфин и призова хората за активност на изборите в неделя.

Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ заяви, че селото е хубаво само по себе си, но има още какво да се направи. Първите неща, които той би подобрил, ако бъде избран за кмет са: инфраструктурата на населеното място и водоснабдяването. Камджилов призова всички жители да споделят проблемите си, защото именно така те могат да намерят решение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов