Избрани Новини

Бъдещи социални педагози посетиха центъра за хора с психични разстройства в Симитли

Центърът за настаняване от семеен тип за лица с психични разстройства в град Симитли бе домакин на среща между потребителите и студенти от ЮЗУ „Н. Рилски”

Третокурсници от специалност „Социална педагогика” се запознаха на място с организацията и работата на екипа на социалното заведение. Новите им познанства включиха и потребителите, които се зарадваха на новите си приятели. На многобройните въпроси на бъдещите социални педагози отговаряха Ивайло Гоцев и Златина Костевска - ръководител екип. Студентите с интерес научиха за различните социални и обществени  дейности, в които потребителите активно участват с подкрепата на персонала, съобщават от пресцентъра.

Много любов, голямо сърце и професионализъм са нужни, за да изпълняваш своите задължения, споделиха от екипа на ЦНСТ пред бъдещите си колеги. Студентите и преподавателят, който ги водеше, изразиха благодарността си за отзивчивостта и безценния опит, който бе споделен и надеждата, че новите приятелства, които успяха да създадат, ще са трайни във времето.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов