Избрани Новини

Юноша на Левски почва с "нафтата"

И днес тренировката на отбора ще се проведе на маломерния терен в спортен комплекс Изгрев

Нефтохимик ще картотекира днес в БфС нов нападател. Ръководствата на бургазлии и Левски са се разбрали за 19-годишния таран Ерай Карадайъ.

Дъждът в Бургас в последните дни оставя Нефтохимик без терен за тренировки и през тази седмица. И днес заниманието на отбора ще се проведе на маломерния терен в спортен комплекс Изгрев, но това вече не е новина за многострадалния бургаски тим, който все пак продължава участието си А група. Влошените отношения между сегашното ръководство на зелените и Черноморец, правят невъзможен варианта да се ползва изкуствения терен на базата Гнездо на акули, който през миналата година бе спасителен вариант за отбора. Както е известно нафтата дължи няколко наемни вноски за ползването на Лазур от началото на есенния полусезон, когато отборът играеше мачовете си в Бургас.

Все още СТК не се е произнесла за това къде ще играе отборът мачовете си от плейофната фаза на първенството. В първия мач отборът гостува, но във втрория трябва да приеме тима на Локо София. Очаква се днес или най-късно до края на седмицата да стане ясно дали Нефтохимик ще може да домакинства в Несебър, каквото е желанието на спортно-техническото ръководство.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов