Избрани Новини

"Мениджър за един ден" в Областната управа

Областният управител Муса Палев ще посрещна в кабинета си ученичката  от ХІ-ти клас на ПГИ „Иван Илиев“ – Катрин Велева, която на 12  март /сряда/ ще бъде Областен управител за един ден.

За поредна година Областна администрация Благоевград подкрепя най-популярната инициатива  на Джуниър Ачийвмънт България за насърчаване на младите хора. В сряда ученичката, с класен ръководител г-н Костадин Михов на ХІ-ти клас на ПГИ „Иван Илиев“, специалност „Финансова отчетност“ - Катрин Велева ще се запознае с работата на областен управител и ще ръководи областта.

България е една от над 100 държави, която дава възможност на способни и талантливи ученици и студенти да участват пряко в управлението на корпорации и администрации. В инициативата се включват висши държавници и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот. Тези лидери дават начало на професионалната реализация на хиляди ученици по целия свят, получават удовлетворение от предадения опит и черпят вдъхновение от иновативните и свежи идеи на мотивираните млади хора.
На 12.03.2014 г. (сряда) от 10:30 часа в кабинета на Областния управител ще бъде посрещната г-ца Велева.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов