Избрани Новини

Под игото: ДПС ще контролира какво яде Благоевград

Животът

09-03-2014, 11:59

Автор:

Васко Зехиров

Всичко от Автора

Ариф Мустакли сега ще забранява свинското ли, питат се в Дирекцията по храните

Благоевград продължава да живее под ДПС-иго! Още едно скандално етническо назначение разтресе града. Бившият депутат на Доган Ариф Мустакли е новият началник на отдел „Контрол по храните” в Областната дирекция на Агенцията в Благоевград,.От доста време неговото име се спрягаше за шефския пост в Областна дирекция по храните, която от дълги години се управлява от д-р Михаил Бащавелов. Предложението на ДПС за директор да бъде назначен Мустакли, стои отдавна, като очакванията бяха още през септември Ариф Мустакли да поеме областната дирекция и да измести Бащавелов. Настроения срещу близкия до валията Муса Палев агроном обаче отлагаха назначението.

С назначението на Мустакли за началник на отдел „Контрол по храните” очакванията на ДПС да получат шефското място в Благоевградската служба не са отхвърлени. Бившият депутат трябвало да придобие известен опит и да се запознае отблизо с дейностите на дирекцията по безопасност на храните, смятат от партията на Доган. Въпреки, че хората на Бащавелов смятат, досегашният им шеф за несменяем и бетониран за поста, новоназначенията и преназначенията, които в момента вървят в Благоевградската дирекция, само потвърждават теориите за смяната на Бащавелов, смятат служители от ОДБХ-Благоевград.

„Назначават, който им кажат от Сараите! Бащавелов е страхотен експерт, знае за какво става дума, но когато ДПС, което командва държавата е решило да сложи турчин за назидание, няма кой да го спри. Видяхте, решиха Муса Палев и направиха Муса Палев валия. Как Мустакли например ще контролира свинското и свинските кобаси!? Направо ще ги забрани ли”, коментираха от Дирекцията.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов