Избрани Новини

Любчо ще се възстановява цяла година

Изгарянията на кученцето, което стана жертва на садисти в Бургас са тежки

През последните дни Любчо се сблъска с много емоции, хора, притеснения. Той премина и през "експертиза", благодарение на служителите от Първо РПУ на полициата , които приеха присърце неговия случай. Резултатите от по – задълбочените изследвания и тестове показаха, че Любчо е болен от Ерлихиоза и Анаплазмоза. Бяха му изписани допълнителни лекарства, ензимни спрейове, които да "изграждат" липсващата кожа, спот-он препарати с Омега 3 мастни киселини, подпомагащи зарастването на раните, с които ще бъде третиран на всеки 7 дни, в продължение на минимум два месеца.

Лекарите предвещаха почти година усилия преди изгарянията да заздравеят напълно, както и вероятност да се наложи пластика за затваряне на някои части кожа. Любчо в стабилен, храни се и почива, но очите му все повече поглеждат с надежда.

На своята страница в социалните мрежи от фондация Приятели на животните в Бургас, които в момента се грижат за Любчо благодарят на всички, които са изразили съпричастността си към наранения домашен любимец.

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов