Избрани Новини

Мето Стойнев за Маламов: Липсва му казармата

Спорт

07-03-2014, 20:08

Снимка:

lokomotivpd.com

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Халфът вече официално е отстранен от представителния тим на Локо

Халфът на Локомотив (Пд) Станислав Маламов е отстранен от представителния отбор за неопределено време. Това заяви на пресконференция днес спортно-техническият директор на черно-белите Методи Стойнев. До второ решение на ръководството маламов ще тренира индивидуално на Лаута.

Ето какво заяви на брифинга пред медиите Методи Стойнев:

Не може футболист да търси отговорност на треньора. Не може футболист, който има 10 пъти „Физкулт Ура”, да претендира за решение или мнение на треньора, особено тук в Локомотив. При положение, че отборът е на такава позиция в първенството, а и за Купата, това означава, че Сашо Станков си върши работата.

Тренировъчният процес си върви перфектно, така че не би трябвало да се дава обяснение на който и да е футболист – без значение дали той е Маламов, Тунчев или Камбуров.

Явно при подрастващото поколение липсва казармата и може би затова не са научени на дисциплина и на ред. Футболът не се играе с уста, а с крака, с желание и със сърце.

Така че имам едно обръщение към Маламов – да влезе в сърцата на феновете повече с изявите си на зеления терен, отколкото във Фейсбук и по сайтовете. Мисля, че Маламов е голям мъж и може сам да си направи преценка за това кое за него е най-важното нещо, а не да му се бъркат родители и приятели.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов