Избрани Новини

Защо по Бареков и Доган стрелят така?

Животът

03-03-2014, 17:49

Автор:

Васко Зехиров

Всичко от Автора

Благоевград се смеят на Дудука: Кой пуца така, бре!?

Тема №2 след националния празник, на тържествата в Благоевград бе пародийният опит за атентат срещу Николай Бареков. Както е известно от „България без цензура” разпространиха видео, на което се вижда как полупиян гологлав мъж пуца напосоки, бракнал с другата ръка в джоба си. От движението на Бареков определиха сватбарската стрелба като опит за атентат срещу демокрацията.

„Е как срещу Доган и Бареков все така стрелят. Това са терористи-буфосинхронисти. Дудука прави несполучлив опит да открадне ноу-хауто на Доган, за да припечели привърженици. Ама е много ниска топка. Медито го направи, когато го гледаше цяла България и за да втвърди електората преди важните избори. Сега Дудука копира, ама е прекалено ниска топка”, коментира Димитър Борисов от Ново Делчево. Той бе дошъл на площада с цялото си семейство.

„Кой пуца така бре, паляшка работа. Да дойде в дружинката ни да види какво е пуцане – с 8 куршума 9 прасета сваляме”, подкрепи го и бай Васил от Рила.

Както е известно Благоевград е един от градовете, където пропагандата на Бареков не хвана дикиш. Нещо повече, Новият политик бе освиркан и замерян сд домати.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)