Избрани Новини

Бутилки хвърчаха в дискотека в Гоце Делчев, общински съветник сред ранените

Общинският съветник инж. Ангел Тунчев от ПП ГЕРБ пострада при инцидент в неврокопската дискотека "DOPE", станал късно снощи

Те са потърсили помощ в МБАЛ "Иван Скендеров", където са били прегледани от д-р Иван Канелов. Двамата са станали жертва на агресивна компания от солидно почерпени младежи, които си позволили да ги замерят с чаши и бутилки.

"Бях тръгнал до тоалетната и нещо тежко ме удари по главата. След мен падна на земята и момчето, с което се разминавахме в този момент, то също бе ударено с нещо по главата. По-късно разбрах, че са ме уцелили със стъклена бутилка от кока-кола. След като не можах да спра кръвта, потърсих медицинска помощ", обясни общинският съветник Ангел Тунчев, цитиран от "Инфомрежа". Той уточни, че не е бил бит или удрян умишлено от пияните младежи.

Той бе категоричен, че не е влизал в ниакви противоречия с почерпената група. Според клиенти на дискотеката причината за замерянето с чаши и бутилки била неволното блъскане в масата на буйната компания от страна на момчето от Копривлен при преминаването му от там. Те се афектирали, след като чаша с питие се разляла.

"Няма арестувани за снощния инцидент в дискотека "DOPE". Няма данни за побой или меле, както и за нарушаване на обществения ред, с което да е смущавано спокойствието на клиентите. Всичко се е случило за секунди. До момента няма и постъпили жалби от двамата пострадали", съобщиха от полицията в Гоце Делчев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов