Избрани Новини

Ужас! Лихвари пребиха почти до смърт жена в Сливен

Пострадалата бере душа, има опасност за живота й

41-годишна жена от Сливен е с опасност за живота след нанесен побой, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Сливен. Вчера около 5.00 часа в дежурната част на ОД на МВР-Сливен е получен сигнал, че са забелязани няколко души да бият жена на ул.”Стефан Егаров” в града.

На място е изпратен полицейски екип, който е установил жена в безпомощно състояние, с множество травми по главата и тялото. Пострадалата е на 41 години от град Сливен. Откарана е в областната болница в тежко състояние с опасност за живота. За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Сливен и е образувано досъдебно производство.

След предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия, няколко часа по-късно, полицейските служители установяват и задържат извършителите. Те за двама мъже и една жена.

Мъжете са 38-годишният П.М., 33-годишният Я.М. и 37-годишната М.М, и тримата от Сливен. Двамата мъже са осъждани за лихварство, като 33-годишният Я.М. има присъди за кражби и използване на фалшиви документи. На задържаните са наложени мерки за неотклонение „задържане под стража” за срок от 72 часа. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов