Избрани Новини

ГЕРБ издигна кандидатурата на Валентин Георгиев за благоевградското село Изгрев

Кандидатът за кмет на благоевградското село Изгрев Валентин Георгиев, издигнат от ПП ГЕРБ, откри официално предизборната си кампания с водосвет в храма „Въведение на Пресвета Богородица“ в Благоевград. С него бяха общинският ръководител на партията Йордан Андонов, общинските съветници Кирил Илиев, д-р Огнян Чилев и Иван Златанов.

„Моята кампания и бъдеща дейност ще бъде насочена конкретно към нуждите на местната общност. Ще я подчиня на няколко приоритета: в селото да имаме асфалтирани улици, нашите деца да имат спортна площадка, футболно игрище и да се възстанови дейността на народното читалище”, обяви Георгиев.

Йордан Андонов се обърна към присъстващите с думите: ” За нас, членовете на ПП ГЕРБ в община Благоевград , кметската кампания в село Изгрев е знакова за предстоящите през месец май избори за Европейски парламент. Вярваме във Валентин Георгив заради добродетелите му и авторитета, който има сред жителите на това населено място. Вярваме, че в предстоящия мандат той с нови дела ще докаже своето усърдие и последователност.“



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов