Избрани Новини

Първо място за плувци от Сандански-7 индивидуални медала и 2 златни щафети

От 21 до 23 февруари в Пловдив се проведе държавното първенство по плуване на 25м басейн за юноши и девойки младша възраст с участието на 302 състезатели от 39 клуба.

Юношите на Божидар Граматиков завоюваха първото място. С четири медала се окичи Христо Наков – два златни /на 100 м св.ст. и 100 м съч./, сребърен на 50 м св.ст. и бронзов на 100 м гръб. Кристиян Янков е с три отличия – две златни /100 и 200м бът./ и едно сребърно на 200 м съч. Златни са двете щафети при юношите в състав Наков, Янчев, Аврамов и Янков, информират от пресцентъра на община Сандански. Силно се представиха с година по-малките Атанас Аврамов, Йордан Янчев и Томислава Ватахова, класирайки се в шестицата. За отборния успех допринесоха А.Арнаудов, Г.Търбушков, Р.Кръстев, Вл.Манолов, Д.Павлов и Ил.Митрев.

В комплексното класиране по точки ПК ”Сандански” са втори. Девойките Т.Ватахова, Ана-Мария Георгиева, Яна Узунова и Кристина Карагеоргиева помогнаха с доброто си представяне. В класирането по медали клубът също е на второ място.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов