Избрани Новини

Преизбраха младежкия лидер на БСП в Благоевград

Вчера вечерта в клуба на БСП се проведе отчетно-изборното събрание на Младежкото обединение на БСП Благоевград

Гости на събранието бяха Юлиян Гошев в качеството му на областен председател и общинския председател д-р Владимир Пандев. 

Събранието бе открито с  Доклад на председателя на Младежкото Обединение - Антон Асийски, където той представи на присъстващите отчета за изминалите две години.

От доклада на младежкия председател стана ясно, че младежите са участвали и са организирали множество мероприятия, като една малка част от тях са: събирането на необходимия брой подписи за реализирането на първия в новата българска история референдум за "АЕЦ Белене", както и провеждането на самия референдум, съобщиха от пресцентъра на партията.

Той отбеляза и най-важното събитие за изминалата година, а именно честванията по случай 100 годишнината от създаването на БСП Благоевград, където младежите взеха огромно участие, както в подготовката, така и в провеждането на самите мероприятия.

Докладът бе завършен с призив към присъстващите младежи за още по-усърдна и съсредоточена работа. Асийски наблегна на факта, че трябва да се увеличи сътрудничеството с неправителствения сектор, както и студентските организации.

След отчетния доклада на Антон Асиски, присъстващите трябваше да издигнат своите кандидатури за председател на Младежкото обединение на БСП Благоевград. Бе предложена само една кандидатура и тя бе гласуване с мнозинство и единодушие. Антон Асийски бе преизбран за председател на младежите. Той избра за своето изпълнително бюро 11 младежи от присъстващите, които да работят усърдно за развитието на организацията.

Членовете на Младежкото обединение дадоха своя вот и за делегатите, които трябва да присъстват на Националната младежка конференция. Те представиха и своите номинации за председател на Националния съвет на Младежкото обединение на БСП, където първи бе предложен Антон Асийски, но той даде своя отвод, като благодари на всички за гласуваното му доверие.

Младежите на БСП Благоевград решиха, че ще бъдат достойно представени, ако номинират своя Областен председател - Асен Балабанов, затова той бе една от номинациите им за председател на Националния съвет на МО.

Срещата завърши с избирането на Почетен председател на Младежкото обединение и отново с единодушие бе избран Владимир Иванов, бившия младежки лидер.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов