Избрани Новини

Десислава: Шофирането е мъжка работа

Певицата издаде, че с ММА борец Светлозар Савов обмисля вариант да заживеят заедно

Певицата Десислава си призна, че колите и шофирането са мъжка работа.

В предаването "Огледала" по bTV изпълнителката се изненада, че именно жена е изобретила ауспуха. "Винаги съм се възхищавала на жени, които разбират от коли. Моите маневри са над 20", обясни шеговито Десислава. Певицата разказа, че скоро се е преместила в ново жилище от Пловдив в София. "В нашия гараж в София се слиза с асансьор и е трудно да се маневрира. Затова още не съм вкарала колата, защото се страхувам, че ще ми потрябва за нещо спешно, а няма да мога да изляза", разкри още Десислава проблемите си с шофирането.

Като новодомка, изпълнителката се наложило да спи само на матрак, но отскоро си има меко легло, похвали се самата тя.

Десислава издаде, че със своя любим ММА борец Светлозар Савов обмисля вариант да заживеят заедно. Зарко, както го нарича певицата, й предложил тя да се пренесе при него. Дори в момента той прави ремонт на жилището си и се допитва до нея за детайлите, за да е уютно и за двама им.

"Говорили сме си, че няма да се законтвим на едно място и двамата обичаме да пътуваме. Ще ходим на вилата му в Златарица, и в София, и в Пловдив. Той винаги е до мен, успокоява ме, когато имам грижи, подкрепя ме", каза още Десислава, която не скри, че е влюбена в човека до себе си, въпреки че все още двамата живеят в различни градове.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов