Избрани Новини

Нафтата с възстановителна тренировка преди Локо

Утре Златко Янков ще определи групата от 18 футболисти, на които ще разчита за гостуването в София

Отборът на Нефтохимик направи възстановителна тренировка на клубната база в Долно Езерово. Сутринта всички играчи въртяха обиколки на терена, а след това старши треньорът Златко Янков проведе тактическо занимание с отбора.

Бургаската футболна легенда остана разочарован от играта и многото грешки допуснати в първия шампионатен двубой срещу Лудогорец и през седмицата се опитва да изчисти играта на своите футболисти. В заниманията се включва и плеймейкърът Митко Трендафилов, който също помага на младите играчи с богатия си опит.

След заниманието играчите отидоха да направят възстановяване във фитнес залата на новия си спонсор, където има всичко необходимо за пълноценен релакс, след футболни срещи и интензивни натоварвания.

Утре сутринта отборът ще проведе последното си занимание преди заминаването за столицата. След сутрешната тренировка Златко Янков ще определи групата от 18 футболисти, на които ще разчита за гостуването на Локо София. Отборът заминава веднага след това и ще отседне в хотел в София.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов