Избрани Новини

И социалистите почетоха Апостола

Областният председател на БСП Благоевград Юлиян Гошев редом с Общинският председател д-р Владимир Пандев, положиха цветя пред бюст-паметника на Апостола на свободата - Васил Левски.

Този така тъжен ден за целия български народ бе отбелязан с богата програма, която успя да развълнува всички присъстващи. С едноминутно мълчание стотиците присъстващи преклониха глави в памет на най-великата и героична личност в българската история, информират от пресцентъра на партията.

Председателят на клуб "Надежда" към БСП Благоевград - Стоян Великов, както и общинските съветници Милан Богдански и Гергана Янчева редом с най-малките присъстващи на събитието, положиха цветя в знак на почит, уважение и благодарност.

Има дни, в които празнуваме и отбелязваме годишнини от въстания, победи, край на войни и събития, свързани с националното ни обединение. Има и дни, в които обаче думите са по-безсилни от всякога - тогава свеждаме глави и отдаваме необходимата почит на заслужилите герои. Когато става дума за "Апостолът на свободата" - настръхваме: пред делото му, пред животът му, пред смъртта му.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов