Избрани Новини

Олимпиецът, който разтопи сърцето на бунтарката Майли

Спасителят на кученца Гюс Кенуърти поканил певицата да бъде негова валентинка

Преди няколко дни един човек разтопи сърцето на скандалната певица Майли Сайръс. И това не беше вече бившият ѝ световно известен годеник Лиъм Хемсуърт. Този път беше друг рус любимец на публиката - звездата от американския отбор по ски в Сочи Гюс Кенуърти.

След като войната срещу уличните кучета в Русия достигна своите върхове покрай Зимната олимпиада, всеки, приемащ присърце жестокостите срещу животните, започна своя собствена кауза срещу тях.

22-годишният Гюс ще си тръгне от Олимпийското градче със сребърен медал в своята дисциплина, но за него най-голямата победа ще дойде, ако успее да спаси една майка и четирите ѝ малки кученца. Бездомното семейство той открил в планинската база при екстремния парк "Роза Кутур". Сега той иска единствено да ги вземе със себе си в САЩ.

Ако му бъде позволено да лети с кученцата, той ще запази само едно едно от тях - за останалите обаче вече са намерени домове, тъй като изглежда много хора искат да ги приютят.

Какво общо има Майли Сайръс ли? Измежду всички почитателки, които скиорът си спечели с тази си постъпка, навръх празника Свети Валентин в петък той е помолил точно нея да "бъде неговата валентинка през уикенда". Не се знае какъв е бил отговорът на певицата, но след поканата тя е заявила, че усилията му да спаси кученцата са я "накарали да се разтопи на хиляда и едно парченца".

Каква романтична душа е тази Майли. Дали пък 21-годишната бунтарка не си е намерила нова тръпка след злополучния Лиъм?



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов