Избрани Новини

Гонзо взема трима юноши за Гоце Делчев

Наставникът на Черно море определи групата за мача с Пирин

Трима юноши от школата на Черно море попаднаха в групата за първият пролетен мач на Черно море срещу Пирин, научи Varnautre.bg. Наставникът на моряците Георги Иванов ще вземе 19 футболисти за мача в Гоце Делчев. Сред избраниците на треньора се наредиха младите таланти от академията Александър Попов, Александър и Мартин Костадинов. В последния момент специалистът ще прецени кой да отпадне от тимовия лист за срещата.
 
Както вече стана ясно, варненци ще отпътуват от Тича утре в 8 ч. сутринта, като първо ще отседнат в София, а в четвъртък ще се преместят в Банско, където ще тренират в очакване до мача с Пирин.
 
Двубоят от 24-ия кръг, с който се подновява шампионата в "А" група е в петък от 13,30 ч. и е предвиден за телевизионно излъчване.

Групата на Черно море: Георги Китанов, Ник Дашев, Стефан Станчев, Мартин Костадинов, Мишо Венков, Кирил Котев, Александър Попов, Александър Йовчев, Живко Атанасов, Тодор Паланков, Сашо Александров, Дани Георгиев, Еденилсон Бергонси, Георги Божилов, Бакари, Иван Коконов, Бекир Расим, Слави Сталев, Атанас Илиев.
 


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)