Избрани Новини

Преслава бременна?!

Отговорът се съдържа в най-новите снимки на певицата, а и тя сама каза цялата истина по темата

Бременна ли е Преслава?- дали е вярно, питат се от дни наред феновете й. Отговорът се съдържа в най-новите снимки на певицата, а и тя сама каза цялата истина по темата, предава Kliuki.net. Звездата на „Пайнер” е обвързана с Бирмата, но двамата все се крият за пред хората. Държат отношенията си в тайна, бъдещата им сватба също е обвита в мистерия.

През последните седмици гръмна слухът, че Преслава е бременна. Почитателите изпаднаха в недоумение и не спираха да я питат на страницата дали информацията е вярна. Всъщност Преслава е качила няколко килограма и най-сетне е дала повод за спокойствие на близките си. Те бяха ужасно притеснени, защото тя се превърна в скелет, а по тази причина всички решиха, че коремчето й може да е знак за много по-щастливо събитие.

Преслава клипира „Режим неприлична” и фотосите разкриват, че е поналяла прелестите.

 

Изпълнителката сама опроверга твърдението и заяви, че скоро въобще не планира да става майка, защото ежедневието й било достатъчно натоварено. Вечер тя също е нон-стоп по изяви и не намира време за друго, така че личният й живот засега е на второ място.

На 25 февруари тя ще се появи на сцената и на наградите на „Планета”, където има шанс да спечели доста от тях, но кои, ще разберем след броени дни.

За всички нейни фенове вече е повече от ясно, че скоро надали ще чуем „диагнозата” –Преслава бременна!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов