Избрани Новини

Павел Владимиров в "Като две капки вода"

Павел Владимиров – това е първият ясен участник в най-успешното шоу за звездни превъплъщения „Като две капки вода“. Водещият на сутрешния блок „Здравей, България“ по Нова получи предложението да стане част от формата лично от Маги Халваджиян, а Зуека и Рачков го „принудиха“ да подпише декларация за съгласие. Най-забавното шоу в ефира - „Като две капки вода”, стартира на 10 март от 20:00 по Нова. „Тази година решихме да участва човек от телевизията, пише hotnews.bg. Много мислихме кой да бъде, а наблюдавам, че ти всеки ден пееш, танцуваш, шегуваш се с гостите си – затова избрахме теб. Кажи да или не!“
С тези думи Маги се обърна към Павел и му обеща, че 3 месеца ще се забавлява от сърце. Павел прие предложението с ентусиазъм и сподели, че се надява единствено да не му се налага да имитира Майкъл Джексън. Това обаче, ще бъде изненада за всички, защото и тази година ролите за превъплъщение ще се определят от големия бутон на късмета.
Колегите на Павел Ани Цолова и Виктор Николаев се включиха в разговора и обещаха да го подкрепят през цялото време. Дали водещият на „Здравей България” ще се справи с песните, танците и влизането в образ и кои музикални звезди ще трябва да имитира, ще разберем от 10 март само по Нова телевизия.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов