Избрани Новини

"Единно Банско" подкрепя стачката на работниците от "Пиринска мура"

 

Все още не е ясно дали протестните действия на работещите в "Пиринска мура" ще се разрастват, но поне едно е сигурно - онеправданите служители получават все повече подкрепа от своите съграждани. От гражданското сдружение "Единно Банско" не останаха безпристрастни и относно техните протести и изявиха в декларация своите намерения. Ето и тяхната позиция:

 

Уважаеми служители и работници в „Пиринска мура” АД,

 

Сдружение „ЕДИННО БАНСКО” застава безусловно и категорично зад всички вас в борбата за достойното и навременно заплащане на труда ви!

Ние по всевъзможни начини ще търсим отговорност от виновниците за съсипването на предприятието, чиято продукция се търси по целия свят и чийто просперитет е мисия на поколения местни жители.

Напомняме на членовете от управителния съвет, респективно и на мажоритарния собственик, че този път няма да им се размине и ще се срещнат с яростта на звяра, който те създаваха 6 години с начин на управление с единствена цел – личното им обогатяване.

Всеки един гражданин от нашата общност с малко или много загриженост е следил вашия подход на работа и всеки разбра, че управлението Ви (както на подобни на вас преждеуправляващи) никога не е било в посока на развитие и надграждане на предприятието, а напротив само в посока на високоскоростно заграбване за сметка на доставчици, работници, служители и клиенти.

Всеки местен жител се пита как е възможно предприятие с на практика неограничен пазар за продукцията си да изпитва сериозни затруднения с изплащане на заплати и задължения към доставчици и кредитори?!!

Ние от ЕДИННО БАНСКО информираме всички субекти, които имат отношение по управлението на предприятие „Пиринска мура” АД, че се идентифицираме като партньор и поддръжник на работниците и служителите и ще се противопоставим на всякакви опити за онеправдания и машинации!!!

ЕДИННО БАНСКО



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов