Избрани Новини

Младшата и старшата на Черно море с равенства в контроли

Спорт

15-02-2014, 17:28

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Отборът на Черно море младша възраст завърши наравно 1:1 с третодивизионния Тича Долни Чифлик в последната си контрола преди началото на първенството играна под моста. Валентин Йосков откри резултата от дузпа, а малко след това Даниел Димов пропусна да покачи на 2:0 от от 11-метров наказателен удар. За Тича точен бе Венци Маринов, който също реализира от бялата точка. 

Черно море стартира в Елитната група до 17 г. на 22 януари (събота) с домакинство на Берое Стара Загора. Тича пък ще изиграе още две контролни срещи. В сряда на СК Локомотив ще премери сили с Тима на Бяла, а в неделя със Суворово.

Ден по-рано пък юношите старша възраст на Черно море също приключиха контролите с равенство на НСБ Спортапас. Моряците, водени от Иван Николов, завършиха 0:0 със Светкавица. Спарингът се игра на терена на НСБ Спортпалас, а в герои се превърнаха двамата вратари, които отразиха всички удари и не допуснаха топката да навести мрежата им. Това бе втора проверка между двата тима, като в първата "моряците" спечелиха с 1:0 след попадение на Влади Маринов.

В първия пролетен кръг на Елитната група до 19 години неговият отбор гостува на ЦСКА. Срещата е на 23 февруари (неделя) от 14 часа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов