Избрани Новини

Има ли допирни точки държавната политика с младежките дейности?

В Конферентна зала на Областна администрация Благоевград се проведе информационна среща с експерти от Министерството на младежта и спорта г-жа Мария Кехайова и г-жа Таня Гешева.

Домакин на срещата бе Областна администрация с представител Лазар Андреев – старши експерт, дирекция АКРРДС. Тема на срещата беше „Държавна политика в областта на младежките дейности“.

Г-жа Кехайова представи дейността на дирекция „Политика за младежта”, Стратегически и нормативни документи в областта на младежката политика и Национална програма за младежта (2011-2015), информират от пресцентъра на Областна администрация.

 Г-жа Гешева представи дейността на дирекция „Младежка информация и координация”, Национална информационна система за младежта и Национална програма за младежта (2011-2015)

На срещата взеха участие повече от тридесет служители на общинските администрации в областта и младежки организации, регистрирани в област Благоевград, които дебатираха по актуални теми след направените изложения от експертите на министерството.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов