Избрани Новини

Надежда Нейнски - първа мераклийка за Европарламента

Мисия Пловдив

13-02-2014, 12:30

Снимка:

Facebook

Автор:

Валерия Попова

Всичко от Автора

На 21 февруари евродепутатът ще се срещне със Съюз на малките и средни предприятия в Пловдив

Надежда Нейнски ще е водач на листата за предстоящите евроизбори на ПП "Синьо единство". Това съобщи в Пловдив зам.-председателят на партията Костадин Шанков и адвокат Янко Радунчев. Всички 17 номинации ще бъдат публично оповестени до края на месец февруари.

Сегашният евродепутат Надежда Нейнски не веднъж е доказала, че може да й се гласува доверие, именно това е причината тя отново да оглави листата на партията. „Готова съм да водя листата, за да дам битка за дясното. Вече сме си поставили за цел да защитим дясното като традиции, политики и успешни практики”, каза преди дни тя.

Другите имена, които бяха оповестени за Пловдив град и област са Христо Панчугов – председател на партията, доц. Мирослав Стефанов - ветеринар и член на десните и педагогът Любка Иванова от Стара Загора. Номиниран е бил и самият Шанков.  Той обаче се оттегля от листата с мотива, че не заема лидерски пост, за да търси облага и ще работи за успеха на другите сини членове.

Шанков съобщи за предстояща кръгла маса на 21 февруари. Срещата ще е на Съюз на малките и средни предприятия Европа към Европейската Народна Партия с бизнеса на Пловдив и областта с участието на председателя и  депутат в европейският парламент Надежда Нейнски.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов