Избрани Новини

Десет любовни признания на седмица за щастлив брак

Животът

13-02-2014, 09:12

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Караниците не трябва да бъдат повече от 3 за 30 дни

Десет любовни признания на седмица и най-малко три романтични вечери месечно водят до щастлив брак, установи американско проучване, предава inews.bg.

Изследването е обхванало 1000 женени граждани на САЩ от представителна извадка. То било осъществено от сайта за маркетингови проучвания "One Poll".

Според американците, най-щастливи са двойките, които си казват "Обичам те" 10 пъти седмично, които се целуват по десет пъти седмично и се гушкат всеки ден. За една просперираща връзка е препоръчителен и секс три пъти седмично. Трябва да бъдат провеждани най-малко 10 задълбочени разговора месечно, 3 романтични вечери, а караниците да не бъдат повече от 3 за 30 дни.

За американците за просперирането на една щастлива брачна връзка било от съществено значение партньорите да умеят да прощават взаимните си грешки и често да могат да изричат думичката "съжалявам".

Поръчителите на изследването коментират, че всеки може да се ожени, но са нужни много усилия и отдаденост, за да бъде направен щастлив един брак. За ведрите брачни отношения са необходими и незначителни на пръв поглед неща, като целувките и гушкането. В крайна сметка те се оказват една от силните спойки на брака.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)