Избрани Новини

Мъжът на Яна Маринова пребил Ники Илиев?

Двамата се млатили сериозно

Жестоки удари в лицето и ритници по тялото едва не вкарали в болница Ники Илиев и мъжът на Яна Маринова Тихомир Винчев. Двамата влезли в ожесточен бой с техники от бокс, борба, самбо и жиу-жицу.

"Докато се биха всички наоколо бяха притихнали и едва дишаха. След като всичко приключи, отдъхнахме облекчено", разказва за боя Мис България 2004 Яна Маринова, която вече се подвизава като актриса, съобщи Лайфстайл.

Ръкопашната схватка между любимия й и Ники Илиев е била част от снимките на филма "Живи легенди", чиято премиера е тази вечер.
Сцената е снимана повече от 14 часа и за нея Илиев и Вичев са тренирали усилено няколко месеца. Въпреки това всички удари пред камерите са реални.

"Живи легенди" е вторият филм на Ники Илиев, където той е режисьор и изпълнява една от главните роли. В лентата играе и самата Яна Маринова. Тук е прословутата й роля на пилон, за която медиите разказват още от лятото.

Маринова призна, че 4 месеца е взимала курсове по пол денс, за да се справи. "Беше много забавно", признава звездата. В лентата тя играе съпругата на героя на Орлин Павлов, който е направил и саундтрака към филма.

Най-голямата звезда в "Живи легенди" е Микеле Плачидо.

"Когато той играе, нивото веднага се вдига, усеща се по друг начин", уточнява Маринова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов