Избрани Новини

Млад мъж се хвърли под влака край Дупница

Около 40-годишен мъж намери смъртта си до жп релсите на входа на тунела на жп линията Дупница-София

Машинистът на товарния влак подал сигнал в Спешния център в Дупница, че млад мъж се опитал да се хвърли под влака. На място пристигнала линейка и криминалисти от РУП - Дупница. Тялото на мъжа не е прегазено от влака, версиите, по които работи полицията, са две, пише в.„Струма“. Едната е, че младият мъж се е хвърлил от пътека, която минава над тунела, а другата - че се е движел покрай релсите и вълната на бързодвижещия се влак го е убила.

Жена, живееща близо до жп линията, заяви пред репортер на вестника, че е чула спирачките на влака, но е помислила, че има някаква авария. След като се насъбрали хора, разбрала, че е загинал млад мъж.

В джобовете на дрехите му не са открити документи за самоличност, няма и предсмъртно писмо. Загиналият е облечен в спортно облекло, маратонки и анцуг. От полицията в Дупница издирват самоличността на младия мъж.

Само преди 10-ина дни жена от Дупница се хвърли под влака на жп гарата и почина. Дали и сега става въпрос за самоубийство, не е ясно. Коя е жертвата до късно снощи също не се знаеше.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)