Избрани Новини

Индиански хороскоп - виж какъв си

Животът

08-02-2014, 13:17

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

За индианския хороскоп казват, че е много точен. Виж сам.

Дива гъска (22.XII.-19.I)

Традиционалисти, противопоставят се на всичко ново. Емоционални и потайни. Склонни да подражават на модата и това е единственото разточителство от строгите канони, към които се придържат. Много са чувствителни и често непоправимо злопаметни. Техният цвят е белият. Разбират се с Бобъра, Кълвача, Кафявата мечка и Змията. Обичат компанията на много хора и им е извънредно трудно да се измъкнат сами от състоянието на дестабилизация.

Видра (20.I.-18.II)

Изключително интелигентни и впечатляващо остроумни. С голямо удоволствие помагат на близките си. Много добри, със склонност към медитация, пише chudesa.net. Отдават цялата си любов и грижи на децата, с които са свързани дълбоко. Техният цвят е сребърният. Разбират се с Елена, Червения орел и Гарвана. Весели, обичат да си играят с думите и идеите. Много рядко са отмъстителни.

Пума (19.II.-20.III)

Те са доста затворени и чувстват необходимост да се занимават с магии и да се обкръжават с мистика. Изпадат често в меланхолия и депресия. Нерешителни и несигурни в себе си. Крият чувствата си от тези, които обичат. Техният цвят е синьо-зеленият. Разбират се с Дивата патица, Бобъра, Кълвача, Змията и Кафявата мечка. Родените под този знак имат склонност да премълчават своите дълбоки чувства. Често са артисти с тайнствен и тревожен акцент. Много чувствителни и лесно раними.

Червен орел (21.III. -20.IV)

Притежават голяма физическа, умствена и емоционална енергия. Предопределено им е да оцелеят и при най-тежки условия. Лесно се въодушевяват от новото и бързо изоставят недовършена предишната си работа. Дългият им език често им създава неприятности. Излъчват оптимизъм. Техният цвят е жълтият. Разбират се със Северния елен, Елена, Моруната и Гарвана.

Бобър (20.IV.-20.V)

Изпъкват с голяма интелигентност. Лесно се справят с всички задачи. Обичат да си угаждат, наслаждават се на патриархални нрави. Смели са. Техният цвят е синият. Разбират се с Дивата гъска, Кафявата мечка, Змията, Пумата и Кълвача. Смятат брака за много сериозно нещо и очакват избраният партньор да е завинаги.

Елен (21.V.-21.VII)

Впечатляват и очароват със своята интелигентност. Импонират им силата и енергичността. Впрочем те са повърхностни и не се съобразяват с последиците. На децата си обръщат голямо внимание. Техните цветове са зеленият и белият. Разбират се с Видрата, Червения орел, Гарвана, Моруната и Северния елен. Винаги са в плен на собствените си чувства и имат нужда да бъдат заобиколени от красота.

Кълвач (22.VI.-22.VII)

За него гостите са винаги добре дошли. Обича материалните блага и влага всичко в дома и семейството си. Много са верни и за тях бракът е свещен. Притежават младежки дух. Не се интересуват какво става в чуждите къщи и са изцяло обърнати към близките си. Неговият цвят е розовият. Разбират се с Кафявата мечка, Бобъра, Дивата гъска, Пумата и Змията.

Моруна (23.VI.-22.VIII)

Остроумни, с ясновидски способности. Със своята храброст, сила и воля те имат всички качества на добър лидер. Трудно може да влезете под кожата им. Те са страшно отмъстителни и не забравят нищо. Техният цвят е червеният.. Понякога се дразнят от границите, които им поставят родителите в каква област да се реализират. Разбират се с Елена, Червения орел, Северния елен и Гарвана.

Кафява мечка (23.VIII.-22.IX)

Енергични, храбри и издръжливи. Изключително остроумни. Бързо и леко достигат поставените цели. Умеят да се контролират. Обожават децата, въпреки че се правят на по-строги, отколкото са. Техният цвят е пурпурният. Родените в тази зодия са хора, които се владеят, мъдриха и надарени с организаторско чувство. Разбират се с Дивата гъска, Пумата, Кълвача, Бобъра и Змията.

Гарван (23.IX.-22.X)

Съобразителни и навсякъде имат приятели. Подчертана емоционалност и ученолюби-вост. Вярват в приятелството и са уверени в любовта. Техният цвят е кафявият. Постигат стабилност на чувствата и в професията само когато успеят да направят къща, която да им приляга като ръкавица. Разбират се с Видрата, Червения орел, Елена, Северния елен и Моруната.

Змия (23.X.-22.XI)

Те са изключително интелигентни и са пълни с новаторски идеи. Ако идеите й не се приемат, ги обзема ярост. Постоянно преценяват противоположния пол и се увиват около него. Техният цвят е зеленият. В живота на родените под този знак често се налагат промени и те трябва да ги направят. Разбират се с Дивата гъска, Бобъра, Кълвача и Кафявата мечка.

Северен елен (23.XI.-21.XII)

Тяхната интуиция често стига до ясновидство. Прецизни са и постигат много добри резултати в работата си. Стремят се към целта решително. Приятелите повече ги отблъскват, отколкото привличат. Смятат, че подрастващите трябва от-рано да бъдат самостоятелни. Техният цвят е черният. Надарени с проникновен дух, те асимилират с лекота всичко, което четат и слушат. Разбират се с Червения орел, Моруната, Видрата, Гарвана и Елена.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов