Избрани Новини

Не било само бар, а бардак за трафик на проститутки

Животът

06-02-2014, 13:45

Снимка:

facebook

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Местни и румънски богаташи мърсували тук с 14-15-годишни девойчета

23-годишен наемател на известния свищовски бар „Алиби” е с 11 обвинения за вътрешен трафик на проститутки в района, пише в-к "Борба". Стефан С. в момента е в затвора по други обвинения, защото често сядал зад волана пиян. Свищовската районна прокуратура чака разпечатките на СРС-та, които са използвани за доказване на обвиненията, за да внесе в съда обвинителен акт за използване на 5 момичета за жрици на любовта.

Младежът наел шикозния бар в края на 2012 г. и започнал да го разработва. Направил дори страница във Фейсбук, в която пускал много обяви за наемане на барманки и сервитьорки и за допълнителна работа в извънработно време. Повечето момичета били пълнолетни, но сред петте документирани случая имало и девойчета на 14 - 15 години. Те получавали от работодателя по 20, 50 и 100 лева за платена любов.

От услугите на Стефан се ползвали местни бизнесмени, а често идвали и богаташи от Румъния. Услугите се предлагали по телефона или на място в заведението.

През лятото на 2013 г. операция на ГДБОП обаче разбила бардака и антимафиотите арестували наемателя на бара. Собственикът пък не знаел нищо за платената любов, която се продавала в бара.

„...Заведението е популярно в града и много посещавано. От доста време чакаме само хартиените разпечатки на използваните СРС-та, за да внесем обвинителен акт срещу наемателя за склоняване към проституция”, каза районният прокурор на Свищов Калинка Тодорова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов