Избрани Новини

Ботев се разделя със своята Черешка

Спорт

04-02-2014, 22:50

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Мениджъри харесаха играта на Вандер Виейра и Луис Педро

Сериозен интерес има към футболисти на Ботев (Пловдив) в Кипър. Чуждестранни мениджъри са наблюдавали Вандер Виейра, известен още като Черешката, и Луис Педро, като се очаква съвсем скоро да пристигнат оферти за двамата атакуващи футболисти, съобщи TV7.

Основният интерес към тях идва от клубове в Азия. Мениджъри са наблюдавали изяви на играчите по време на първата контрола на тима в Кипър срещу полския Заглебие (Любин), завършила 0:0.

Сериозна група чуждестранни агенти се очаква да присъстват и по време на втората проверка на "жълто-черните" в Агия Напа.

Ако бъде направено достатъчно добра оферта, която да устройва Ботев и футболистите, има възможност Вандер и Педро да напуснат отбора още по време на подготвителния лагер.

До момента пловдивчани се разделиха с Тодор Неделев, който премина в Майнц, а Борис Галчев (ЦСКА), Бобан Грънчаров (Таврия, Украйна), Елведин Джинич (Заглебие Любин), Станислав Костов (Берое) и Костадин Дяков бяха освободени. Валери Домовчийски пък се подготвя самостоятелно в Пловдив и е свободен да си търси нов отбор.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов