Избрани Новини

Бойкот в школата на Спартак

Спорт

04-02-2014, 20:51

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Футболисти отказват да тренират вече втори ден

Футболистите от набор 1997 г. в школата на Спартак 1918 отказват да тренират вече втори ден. Това казаха за Varnautre.bg самите играчи. Причината за това тяхно решение е смяната на треньора Свилен Иванов, който бе махнат от новото ръководство на академията на соколите. Припомняме, че Иванов не е подновил лиценза си, заради което бе отстранен.

Шефът ДЮШ Николай Станчев назначи като наставник на един от най-добрите набори при соколите бившия футболист на Спартак Златин Михайлов. Нито един от картотекираните играчи обаче не присъства на тренировъчен процес с новия треньор от началото на седмицата. Това принуди Николай Станчев да извика четирима футболисти, които не са играли през първия полусезон за варненци и нямат картотеки за участие в шампионата в тази възрастова група. С тях Златин Михайлов проведе занимание днес.

Любопитното е, че новият шеф в школата е заплашил футболистите, че ако продължават с тези си действия ще им накъса картотеките и ако се наложи ще закрие техния набор, оплакаха се младите таланти на "соколите". Играчите пожелаха анонимност, тъй като се страхуват от последствия.

"Децата се чувстват обезверени. Може и да греша, но досега не съм чул, в който и да е отбор в цяла България цял набор от големи, мислещи самостоятелно 17-годишни футболисти да бойкотират и да не тренират в знак на протест към действията на новия шеф на школата. Върху това трябва да се замислят хората, които управляват клуба", коментира родител.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов