Дамите надделяха в днешното прослушване за "Големите надежди"

Само две момчета се оказаха кандидатите за слава в югозападния град

Рекордно женско надмощие отбеляза Благоевград по време на провелия се днес кастинг за шоуто „Големите надежди”. Дамският превес се усети както в количествено, така и в качествено отношение. Сред едни от най-ярките таланти бяха четири истински диви от Петрич. Макар всяка една от тях да се яви индивидуално, това, което ги събира, е, че са част от най-големите музикални школи в града. В репертоарите им присъстват песни на имена като Тина Търнър, Селин Дион, Джеси Джей и Деми Ловато, информират от общината. И четирите са се явявали на конкурси в цялата страна и чужбина – Сърбия, Черна Гора, и са завоювали множество първи места. Голямата им мечта е да стъпят на световната музикална сцена, а една от дамите дори сподели, че мечтае да стане и хирург, затова усилено учи биология и химия.  

Как са се представили кавалерите от Благоевград и дали са успели да защитят музикалната чест на силния пол в града, ще разберем през пролетта, когато „Големите надежди” ще започне в ефира на Нова.

Паралелно с Благоевград, днес протича вторият ден от кастингите в София. Тридневните прослушвания в столицата приключват утре, 5 февруари (сряда)., когато ще завърши и турнето на „Големите надежди“ из страната, в търсене на музикални дарования.

Голямата награда ще даде възможност на семейството на победителя да развие вече доказания му талант.   Снимка на Деня

Кадетите на ТСК – Русе със злато от Държавното отборно първенство в Хасково