Избрани Новини

Черно море играе с дубъла на Терек от 17 ч. днес

Спортно-техническият щаб на варненци правят всичко възможно моряците да изиграят предварителния брой проверки на турска земя

Отборът на Черно море ще изиграе днес третата си проверка от лагера в турския курорт Алания. Двубоят е срещу дублиращия отбор на Терек Грозни от 17 ч. и ще се играе на осветление. Не се очакват големи промени в стартовия състав на Георги Иванов, който в първите два мача срещу Хърватски Драговоляц (1:0) и седмия в казахстанското първенство Атирау (1:1) бе един и същ.

Единствената разлика в 11-те бе на десния бек, където в първия мач като титуляр започна Стефан Станчев, а във втория - Сашо Александров. Няма да е изненада обаче, ако сред титулярите започне някой от юношите от школата, които играха на ниво в мача с Атирау и оставиха страхотно впечатление в наставника на "моряците".

Много трудно варненци намират съперници в турския курорт. Проблемите на Морето относно контролите идват от факта, че моряците късно взеха решение за лагера в Алания. В момента спортно-техническият щаб на варненци правят всичко възможно за да изиграят предварителния брой проверки на турска земя, за да не се обезсмисли пътуването на тима до Турция.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов