Избрани Новини

Борисов: Не ме интересува тази драма, която разиграват в БСП (обновена - видео)

Ако това правителство остане, държавата ще катастрофира

Ако това правителство остане, този бюджет няма да издържи и ще го актуализират с нов дълг и държавата ще катастрофира и те ще са участници в тази катастрофа. Това каза на пресконференция лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Искам да помоля българите да слушат новините не само в началото и се радвам, че колегите ми показаха в. „Труд”, където грее Орешарски, където пишат за БСП, АБВ и, че е спечелен един коч. А за бюджета е написано съвсем малко. Не ме интересува битовата драма на БСП – ще се изключват или не, нито пък ме интересува, какво казва Орешарски. Така, както ми остави държавата с половин милиард задължения и сега има половин милиард задължения, допълни Борисов. Той подчерта, че приходните агенции не са събрали необходимите приходи. Не ме интересува тази драма, която си разиграват в БСП - как ще завърши, защото излъганите депутати ще отидат в ПЕС, на парламентарните избори ще направят коалиция с БСП, АБВ и други. Те искат разочарованите от Станишев да остават в център ляво, допълни Борисов. По думите му, ГЕРБ и гражданите са принудени да слушат за устава на БСП – дали ще изключат членовете на АБВ, или не, или ще ги лишат от значими постове.

Пламен Орешарски в свое интервю каза, че винаги е разбирал, че новият кабинет трябва да продължи добрите практики на предишния кабинет.

После казва, че не са продължили нито един разписан договор, заключи Борисов.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов