Избрани Новини

Благоевградчани белязаха Трифон с побой, комоцио, фрактури и... „Пирогов”

Със счупени череп и крак, масов бой, завършил с избити зъби, мъж бит от приятелката си, приключи нощта след празникът на виното

Най-тежко пострадал от здравите запои в Благоевград е 30-годишен мъж, който тази нощ е транспортиран за "Пирогов" с фрактура на черепа, но понеже не е бил здравно осигурен не приет в столичното лечебно заведение.

Костадин С. от Благоевград късно снощи е бил ударен с метален бокс между очите. След спор с негов приятел кой да играе на компютъра. Инцидентът е станал в района на VII СОУ в Благоевград. Вследствие на удара Костадин е с фрактура на черепа, транспортиран е за УМБАЛСМ "Пирогов", но въпреки уверенията на брата на пострадалия, че още в понеделник ще плати осигуровките му, не е приет в болницата. Линейката го е върнала от София и оставила в къщи, съобщава БГНЕС. Въпреки фрактурата на черепа в областта на основата на носа и синусите.

Тази нощ пред дискотека в центъра на Благоевград е възникнало сбиване между две компании. Благоевградчани и киргизи, студенти в Американския университет/АУБ/ в Благоевград. Вследствие на боя няколко българи са с по от един до четири избити зъби, извадили са си медицинско. Има пострадали и сред киргизите, полицията е задържала 10-на, предимно българи. Тъй като на полицаите е наредено да не задържат чуждестранни студенти, опасявайки се да не са деца на дипломати. Работата на полицията по масовия бой продължава, установяват се участниците в него. Няма настанени в болница.

20-годишният албанец К.А. също е пострадал след сбиване пред дискотека.

Мъртвопиян благоевградчанин паднал и счупил крак снощи на кръговото кръстовище между жк "Еленово" и село Изгрев. След като е приет в Спешно-приемно отделение е отказал скенер, подписал се, че не желае хоспитализация и си тръгнал на куц крак.

След запиване тази нощ е имало и сбиване между мъж и жена, най-куриозното е, че травмите на мъжа са по тежки от тези на приятелката му, след последвалата размяна на удари по лицата.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)