Избрани Новини

„Тату“ откриват олимпийските игри в Сочи

Добрич Лайф

31-01-2014, 21:50

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Руската поп група „Тату“ ще участва в церемонията по откриване на зимните олимпийски игри в Сочи, която ще бъде на 7 февруари. Това съобщиха лично изпълнителките в социалната мрежа.
„Съвсем скоро Юлия и Лена ще заминат за Сочи, където ще участват в репетициите на грандиозното шоу“, съобщи официалната страница на групата в социалната мрежа „Вконтакте“. Във "Фейсбук" дори бе създадена група "Искаме "Тату" да участват на Олимпиадата в Сочи през 2014 г.".
Участието на "Тату" в Сочи изглежда странно на фона на поведението на групата на сцената. Преди години двете изпълнителки скандализираха с поведението си, което намекваше за хомосексуални контакти. В Руся пък има законодателството, което забранява откритата пропаганда на хомосексуализма. Това предизвика остри реакции от страна на редица правозащитни организации, а някои политически лидери заплашиха да бойкотират Олимпиадата.
Юлия и Лена не са издавали албум от 2009 г. и редица медии сравняват бъдещата им изява в Сочи с участието на поп групата Spice Girls на церемонията по закриването на олимпийските игри в Лондон през 2012 г.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов