Избрани Новини

Рафи стяга щур купон за рождения си ден днес

Бургас Лайф

29-01-2014, 06:21

Снимка:

Facebook.com

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Рафи хапва наденички на Тройката

Той ще изпълни парчето 4D, но със съвсем нов, реге аранжимент

Чаровният бургазлия, който отвя конкуренцията и грабна победата в в първото издание на “Х Фактор” Рафи Бохосян стяга щур купон днес. Талантливият певец навършва 21 години и ще отбележи празника си с концерт в столицата, на който като специални гости е поканил Лео, Део и Играта.
Заедно с тях рожденикът ще изпълни парчето 4D, но със съвсем нов, реге аранжимент. С различно звучене ще представи и новия си сингъл “Не ме разбра”. Рафи ще направи съвместно изпълнение с новата победителка в “Х Фактор” Жана Бергендорф. В инервю за в. "24 часа" Рафи сподели, че като малък родителите му винаги са успявали да го изненадат с мечтания подарък.

"Преди две-три седмици, докато бях в Бургас, разглеждах енциклопедиите си. Отворих една от тях, беше за музика и е подарък от баба ми. На първата страница има уникално пророческо послание: "Пожелавам ти да станеш много известен певец и музикант." По това време изобщо не съм се занимавал с музика, пеел съм вкъщи някакви парчета, но толкова... Все едно баба ми е знаела какво ще стане", разказва Рафи.

Тийн идолът споделя, че родителите му винаги го посрещат с любимите му ястия, особено тези, които не може сам да си приготви в София. И понеже майка му е ненадминат кулинар, Рафи често се допитва за приготвянето на различни рецепти. Признава, че най-добрите си шедьоври в кухнята е постигнал, когато експериментира и смесва различни продукти.

"Майка ми е страхотен кулинар. На мен не всичко ми се получава. Най-любимото ми ястие е мусака с патладжан, а баща ми прави шишлици на скарата. Друго е, когато мама готви", казва той.
Чаровният изпълнител признава, че едва за десетина дни ходи на море през лятото. Тъй като е роден и израстнал в Бургас, предпочита да прекарва ваканциите на планина, особено в топлите месеци.

"Преди можех да плавам, през последните две години започнах да плувам. Бях като шамандура, винаги ми се е удавало плуването, но не съм бил кой знае колко добър в правилното изпълняване на движенията. Не усещам липсата на морето, непрекъснато съм до него и когато знаеш, че винаги можеш да отидеш, някак си не се възползваш", споделя Рафи.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов