Избрани Новини

Й.Йорданов-Жъчката в готовност да помогне и финансово на пострадалата при катастрофата

Спасителят на 4-мата младежи, които паднаха с автомобила си в ледените води на река Благоевградска Бистрица - Йордан Йорданов, днес разбра от медиите, че най-пострадалото момиче в трябва бързо да бъде подложено на спешна операция. Лекарите от “Пирогов” съобщили на родителите на 25 годишната С. Иванова, която шофирала „Опела“, че ще й бъде поставена пластина на счупения гръбначен прешлен – операцията струва 6000 лева.

“Разбрах, че притеснените родители на момичето тръгнали да събират от близки и роднини парите за операцията“, разказа Йордан Йорданов пред Е-79.

„Да не мислят за никакви подаръци за мен, а да ме намерят. Готов съм да помогна за операцията. Когато ги извадихме и ги връщах с моя джип мокри, паникьосани и почти замръзнали, дадох моя телефон на другото момиче, което беше най-малко пострадало, за да набере номера на баща си. На човека в движение му казах да им донесат топли дрехи в Спешното. 

Вчера въртях десетки телефони и номерът, който  беше набрало другото момиче е изпаднал. Така че нямам връзка с нито един от близките на младите хора”, допълни още Йорданов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов