Избрани Новини

Гнусно! Оправдаха 60-годишен педофил, защото обичал момичето

Животът

28-01-2014, 11:35

Автор:

Васко Зехиров

Всичко от Автора

В най-скоро време педофилията ще бъде легализирана в Европа

Италанският касационен съд взе сензационно решение да премахне  обвиненията срещу пенсионер, заподозрян в блудство с  непълнолетни момичета . Съдиите решиха, че между 60-годишният социалния работник Пиетро Ламберти  и 11–годишно момиче има, искрени чувства, затова няма наличие на престъпление!

Сагата започва преди 2 години, когато Ламберти взел под опеката си ученичка от дисфункционално семейство. Двамата били хванати в леглото в отдалечена стара къща в село до Анкона.

Прелъстителят в напреднала възраст можеше да отиде в затвора за следващите пет години, ако в Касационният съд не се беше. Според съдиите това са искрени чувства, които оправдат заподозряният в педофилия . Присъдата е окончателна и не подлежи на преразглеждане.

На Апенините отдавна алармират, че образцовата на пръв поглед католическа Италия е пред тотална морална деградацията . Това пък не е първият случай в съдебната система в Европа, където педофили  са оправдавани по този начин. В близко бъдеще е вероятно  педофилията в Запада Европа да се  признае като сексуалната ориентация, прогнозират възмутени католици.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов