Избрани Новини

Нервният „ресурс” на тризначките-изчерпан

Тризначките Вяра, Надежда и Любов не веднъж са споделяли, че са им предлагали смешни хонорари, когато са ги викали за някаква работа

И докато преди време те се ядосвали на унизителните предложения, то днес те признават, че предпочитат да се забавляват със смешните оферти, които получават от най-различни наши фирми и бизнесмени.

„Нямаме повече ресурс да си хабим нервите, затова се смеем с глас на всяко следващо нелепо предложение", споделя Надежда. И предпочитат да го отхвърлят, отколкото да работят за без пари. Да се откажат от „атрактивния" ангажимент се случило например, когато от известна марка енергийна напитка им поискали да предоставят портфолио, за да станат техни рекламни лица на Формула 1 в Германия, пише „Story”.

Чудесно! Снимали се сестрите в профил, в анфас, както им било казано, изпълнили всичко. И в отговор получили оферта за 300 лв. за трите и уверението, че едва ще успеят да им уредят билетите да Германия, за да осъществят фотосесията. „Казахме им, че ще им станем спонсори, щом са го закъсали толкова, ще им дадем 1000 лв., плюс обещаните от тях 300 лв, но искаме процент от печалбата", смеят се сестрите. Така и не им се обадили повече.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов