Избрани Новини

Гонзо тества 8 юноши в контролата с Калиакра

Моряците тръгват за Турция в неделя призори

Наставникът на Черно море Георги Иванов ще даде шанс на 8-те юноши, които в момента тренират с отбора, в първата контрола на врненци от зимната подготовка. Това са Николай Минков, Валентин Йосков, Александър Попов, Александър Йовчев, Мартин Костадинов, Кристиян Пешков, Петър Петров и Петко Цанков. "Моряците" приемат Калиакра на стадион Младост в морската столица утре от 13,30 ч. Гонзо иска да види младите таланти в игрова обстановка преди лагера в Алания. Черно море ще отпътува за турския курорт рано сутринта в неделя. "Моряците" ще тръгнат с клубния автобус до Истанбул, от където ще продължи със самолет до Алания.

На турска земя "зелено-белите" ще изиграят 5 контролни срещи, като до този момент няма официална информация за предстоящите съперници. По непотвърдена информация уточнени са три проверки, като днес следобед или утре ще станат ясни имената на отборите, с които Гонзо и компания ще премерят сили.

След завръщането си във Варна, Черно море ще представи отбора за пролетния дял от шампионата срещу Добруджа на 14 февруари.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов