Избрани Новини

Кирил Калфин в Дупница: Опонентите ни живеят още в предизборна кампания

Като лъжливи заявления определи Калфин твърденията на управляващите за осигурените от тях 600 хил. за балнеологията в град Кюстендил

"Нашите опоненти живеят още в предизборна кампания. Говорят само в бъдеще и нищо реално не правят към момента", заяви на пресконференция в Дупница народният представител Кирил Калфин. За пример той даде обещанията, които управляващите дават за отпускането на средства за Спортната зала в Дупница, за Римската стена в Кюстендил, за ремонта на пътя Кюстендил-Радомир. Като лъжливи заявления определи Калфин твърденията на управляващите за осигурените от тях 600 хил. за балнеологията в град Кюстендил, съобщават от пресцентъра. Той припомни, че тези пари бяха осигурени още при управлението на ГЕРБ, както и 2 млн. 600 хил. за ремонта на Районна и Окръжна прокуратура.

Относно оставката на Ивайло Константинов като председател на Общинския съвет в Дупница, Калфин заяви, че областното ръководство на ПП ГЕРБ категорично застава зад решението на Константинов. "Смятаме, че той ще работи с авторитета си изключително силно и добре за ГЕРБ, ще е полезен. Ние имаме прекрасни взаимоотношения, разчитаме много на него, както и на цялата структура, която е консолидирана и може да се очакват добри резултати при европейските и при евентуални парламентарни избори", завърши Кирил Калфин.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)