Избрани Новини

Ивана вън от Пайнер

Пловдивчанката не се отчела пред продуцента си, скрила 10 бона от участия

Ивана вече официално не е част от Пайнер, пише клюки.бг. Тя бе изгонена най-брутално от компанията и то лично от нейния собственик Митко Димитров, който преди това й вдигнал луд скандал.

Причината за беса на Митьо Пайнера били пари – пари, които Ивана не му дала от няколко свои участия, а именно 10 000 лева.

„За 10 000 лева да изгони най-голямата си звезда, символа на компанията“, възмущават се бесни фенове, които не могат да проумеят постъпката на бизнесмена.

А други коментират, че това е било най-удачния начин да се отърве от застаряващата певица, за да не му се налага да продължи да харчи пари за клиповете й, като може да ги влага в далеч по-млади и апетитни звезди като Галена и Андреа например.

Каквато и да е причината за „уволнението“ на Ивана от Пайнер обаче, факт е, че ако пожелае, тя може да продължи кариерата си и без него. Но изпълнителката бе признала лично пред Сашо Диков, че май вече й е време да слезе от сцената.

Феновете на Ивана, които са хиляди в цялата страна, са неутешими, защото никога повече няма да видят любимката си на грандиозните концерти на Планета Пайнер.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов