Желанието на най-послушното дете от Благоевград пристига днес от Варна

Мисия

21-01-2014, 07:52

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

10 детски писма грабнаха екипа на Камбитов

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов посреща днес най-послушното дете на града, за да изпълни новогодишното му желание

Срещата с малчугана е насрочена за 15:00 часа и ще се състои в кабинета на кмета. За да сбъдне мечтата на детето, стройна организация намери обекта на неговото коледно желание чак във Варна. Подаръкът вече пътува и се очаква да пристигне днес в Благоевград, за да посрещне своя нов собственик, съобщават от пресцентъра.

Напълно в духа на отминалите празници друга голяма изненада също ще бъде разкрита в кметския кабинет.

Писмата до Дядо Коледа бяха събирани в продължение на един месец, в специална кутия, поставена под коледното дръвче в Благоевград. Комисия от специалисти прочете над 200 коледни послания и запозна с тях кмета.

Намерението на общинското ръководство е инициативата да се превърне в традиция и всяка година кметът да сбъдва по едно желание на дете от общината.

Общинското ръководство благодари на всички деца, които пуснаха своите писма в коледната кутия и им пожелава през тази година да се сбъднат не само коледните им, а и всички техни желания.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен