Избрани Новини

Тодор Славов спечели приза за Автомобилист №1 на Варна за 2013 г.

Спорт

18-01-2014, 19:36

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Варненският навигатор Янаки Янакиев пък получи наградата за високи постижения

Балканският рали шампион Тодор Славов спечели приза за Автомобилист №1 на Варна за 2013 година. Топпилотът ни спечели убедително допитването до варненските спортни журналисти. Той изпрати успешна година и спечели балканската титла. Славов, който изпрати една успешна година и спечели балканската титла, бе и посланик на кандидатурата на Варна за Европейска младежка столица през 2016 година.

Варненският навигатор Янаки Янакиев пък получи наградата за високи постижения за 2013 г. Той и Димитър Илиев станаха национални рали шампиони. Купи и грамоти получиха и най-добре представилите се в шампионата за класик ралита. Беше отличен шампионът Николай Ковачев, победителят в майсторското управление Петър Георгиев от Сливен и др.

10-тите годишни награди за определянето на Автомобилист на Варна се организират от Нептун моторспорт и Авто мото ретро клуб - Варна.

Церемонията по награждаването бе доста интересна за посетителите на Гранд Мол Варна. Организаторите бяха издигнали специална арка, под която минаваха призьорите със своите автомобили, за да получат наградите си.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов